برنامه کاربردی, کاربرد ردیاب, مقاله

دور زدن پلیس ها توسط رانندگان متخلف با استفاده از برنامه های ردیاب

دوربین پلیس

امروزه در داخل شهر های بزرگ و اتوبانها برای جلوگیری از تخلف و جلوگیری از عبور مرور خودرو ها با سرعت غیر مجاز از ابزار های زیادی استفاده میشود که یکی از قدیمی ترین و اساسی ترین این ابزارها دوربین های ثبت سرعت یا تشخیص سرعت غیر مجاز هستند که توسط پلیس در کشورهای مختلف از جمله کشور ایران استفاده میشود ..

پلیس راه

روش کار این دوربین ها به این صورت است که دارای یک رادار لیزری میباشد که با استفاده از این رادار لیزری میتواند سرعت خودرو ها رو تشخیص داده و در صورت تشخیص سرعت خودرو بیشتر از حد مجاز از خودرو مورد نظر عکس گرفته و پلاک خودرو را برای اجرای جریمه به پلیس راهنمایی و رانندگی تحویل داده میشود و شخص راننده جریمه میشود .

امروزه در بیشتر بزرگراه های ایران از دوربین های ثابت ثبت سرعت استفاده میشود که ایراد بزرگ این دوربین ها ثابت بودن آنها می باشد به گونه ای که بعد از مدتی این دوربین ها توسط رانندگان تشخیص داده میشوند و رانندگان در مکانهای نزدیک به دوربین سرعت خودرو خود را تنظیم میکنند و در بقیه موارد با سرعت بالا و غیر مجاز حرکت میکنند .

ردیابی پلیس راه

نحوه کار دوربین های ثبت سرعت تقریبا مشابه به همدیگر است که برای ثبت سرعت توسط دوربین یک پرتو لیزری از طرف دوربین به بیرون پرتاب میشه و این پرتو لیزری با برخورد به خودروهای مختلف و انعکاس به طرف دوربین سرعت لحظه ای خودرو را تشخیص داده و بر روی دوربین پلیس راهنمایی و رانندگی نمایش میدهد . این پرتو لیزری قادر است از فاصله ۳۰۰ متری سرعت خودرو های مختلف را تشخیص و ثبت نماید .

لیزر

ابزای که برای تشخیص دوربین های ثبت سرعت پلیس راه طراحی و ساخته شده است یک وسیله الکترونیکی کوچک میباشد که در طرح های مختلف ساحته شده اند که این دستگاه کوچک میتواند به محض برخورد لیزر دوربین ثبت سرعت به داشبورد خودرو این نور لیزر مخفی را تشخیص داده و شروع به آژیر کشیدن نماید و شخص راننده را از وجود دوربین یا پلیس راه در جاده مطلع نماید .

تشخیص پلیس راه

دوربین های ثبت سرعت که در کل دنیا استفاده میشوند تقریبا مشابه و با یک استاندارد خاص ساخته میشوند که برای ثبت سرعت غیر مجاز از چهار باند فرکانسی مختلف به شرح زیر استفاده میکنند .

۱.باند فرکانسی X 
۲. باند فرکانسی K 
۳. باند فرکانسی Ka 
۴.باند فرکانسی ku

دستگاه های تشخیص دوربین های پلیس راه دارای یک لنز بسیار حساس بوده که قابلیت تشخیص امواج رادار با این چهار فرکانس مختلف را دارا میباشند . وقتی که دوربین پلیس راه به طرف جاده نشانه گیری کرده است که سرعت خودرو را نمایش بده این دستگاه امواج راداری یا لیزری پرتاب شده از طرف دوربین های پلیس را تشخیص داده و شروع به آژیر کشیدن در داخل خودرو کرده و راننده خودرو از این امر باخبر میشود و شخص راننده میتواند با کم کردن سرعت خود از جریمه شدن و توقف توسط پلیس در امان باشد . همچنین باید به این مساله هم اشاره کرد که دوربین های پلیس راه از فاصله حدود ۳۰۰ متری از دوربین قادر به تشخیص سرعت خودرو ها هستند ولی این دستگاه های تشخیص دوربین از فاصله حدود ۲۵۰۰ متری قادرند تا امواج و فرکانس دوربینهای پلیس راه را تشخیص بدن و با آژیر کشیدن به راننده هشدار بدن که در جاده پلیس راه و دوربین نامحسوس ثبت سرعت وجود دارد و یک فاصله زمانی ۲۲۰۰ متری را در اختیار راننده قرار می دهد تا سرعت خودرو را با سرعت مجاز هماهنگ کند .

دستگاه دوربین یاب پلیس

5 دیدگاه در “دور زدن پلیس ها توسط رانندگان متخلف با استفاده از برنامه های ردیاب

  1. Bobak گفت:

    خوب زمانی که لیزر پلیس به داشبررد برخورد کنه یعنی دوربین پلیس روی ماشین زوم شده یعنی کاراز کار گذشته دیگه ! تازه بعد این دستگاه متوجه میشه

    1. یوسف گفت:

      نه ، اونا در فاصله ۳۰۰ متری تشخیص سرعت میدم ، شما قبل از اون میتونی سرعت خودرو را کاهش بدی

  2. مریض گفت:

    اخیرا سرعت متوسط در نظر گرفته میشه یعنی اگه فاصله بین دو تا دوربین رو کمتر از یه زمان مشخص طی کنی ، معنیش سرعت غیرمجازه و جریمه شدن . پس این کارا فایده نداره. فقط باید دوربینو کور کرد . اونم با یه پرژکتور مادون قرمز روشن !!!

  3. محمد وحيد نورالديني گفت:

    سلام
    برای فروش دارین؟

    1. آرزو نادری گفت:

      سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
      خیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *